Sortowanie
Źródło opisu
Książki, czasopisma i zbiory specjalne
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Dostępność
tylko na miejscu
(1)
Placówka
Biblioteka WWFiF
(1)
Autor
Dominik Piotr (technologia żywności)
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Hotelarstwo
(1)
Innowacje
(1)
1 wynik Filtruj
Brak okładki
Książka
W koszyku
Naz. aut. na s. 4.
Bibliogr. przy niektórych pracach.
Dla hotelarzy praktyków oraz środowiska badaczy tematu innowacyjnych rozwiązań w hotelarstwie.
Sygnatura czytelni BWF: XII L 74
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Biblioteka WWFiF
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. F 7368 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej

Deklaracja dostępności